Bokningsvillkor

 

BOKNING OCH BEKRÄFTELSE

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. För att boka ett rum på Live & Stay måste du vara minst 25 år. Om du bokar rummet för en minderårig är du ansvarig oavsett om du bor i rummet med den minderårige eller inte. Vi förbehåller oss rätten att häva bokningen om inte giltig fotolegitimation kan uppvisas på begäran.

Sker lagbrott eller om skälig misstanke om lagbrott föreligger vid tiden för gästens vistelse så förbehåller vi oss rätten att häva bokningen.

PARKERING

Parkeringsplatser i mån av tillgång. Parkering är endast tillåten om ni har gjort en reservation och fått den bekräftad av personal på Live & Stay samt betalat avgiften på SEK 250 per dygn. Parkeringar som tillhör Live & Stay är platserna 7 och 8. Parkerar ni på något annat ställe så riskerar ni parkeringsböter. Tänk på att det är parkeringsförbud längs Ekmansgatan på tisdagar 9-12 jämna veckor.

INCHECKNING OCH UTCHECKNING

Incheckning kan ske 15:00 på ankomstdagen, det är först då som koderna till låsen börjar att fungera. Utcheckning sker 11:00 på avresedagen.

 

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokningsreglerna är full återbetalning om avbokningen sker senast 5 dagar före ankomst kl 15:00. Har du inte bokat av senast vid denna tid kommer du att debiteras priset för hela vistelsen.

 

LIVE & STAYS SKYLDIGHETER OCH DINA ÖNSKEMÅL

Om Live & Stay inte kan erbjuda dig en lägenhet så som överenskommits, har du rätt att utan merkostnad få en likvärdig eller bättre lägenhet på Live & Stay eller på ett annat lägenhetshotell/hotell med så likvärdig standard som möjligt.

Informera Live & Stay på email: info@liveandstay.se eller via den bokningskanal du gjort din bokning på, om antal personer som ska bo i lägenheten och de önskemål du har när du gör din bokning så att lägenheten kan förberedas för din vistelse.

Live & Stay har rökfria och husdjursfria lägenheter. Om en gäst bryter mot förbudet har Live & Stay rätt att kräva kompensation för de kostnader som uppstår för saneringen samt för de merkostnader det kan innebära i form av förlorad uthyrningsintäkt i det fall lägenheten inte kan hyras ut förrän saneringen är klar.

 

BETALNING

Live & Stay accepterar de vanligast förekommande kredit- och betalkorten. Betalning sker vid bokningstillfället. Företag som bokar ett långtidsboende kan välja att bli fakturerade.

 

DIN SÄKERHET

Varje våningsplan är utrustad med brandsläckare och varje lägenhet är utrustade med brandvarnare.

 

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Live & Stay behandlar personuppgifter som tillhandahålls av gästen som använder våra tjänster och produkter. Live & Stay är personuppgiftsansvarig med hänsyn till personuppgifterna som är relaterade till din bokning. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part såvida du inte har samtyckt till detta, eller om gällande lagstiftning, inklusive personuppgiftslagen och GDPR, myndighetsregler eller domstol tillåter oss eller ålägger oss detta.

 

Välkomna in till oss!

Följ oss på sociala medier!